Förskolans personal

Elin Vik

Rektor/Förskollärare
Jag är utbildad förskollärare sedan 2006. Jag bor på landet utanför Hovsta med mina två barn, sambo, katt, några hönor och en tupp. Jag älskar att se barn växa och utvecklas, att se hur ett genomtänkt, pedagogiskt arbetssätt skapar trygga individer. Mitt intresse är främst skapande, att låta barn ”klottra” med alla sina sinnen och prova på olika material, redskap och tekniker. Förra året läste jag till Atelierista, bildpedagog, och jag ser fram emot att förmedla mina kunskaper till barn och vuxna.

Malin Jansson

Barnskötare
Jag är uppväxt i Köping där jag gick barn- och fritidsutbildningen. Visste tidigt att jag ville jobba med barn så valet var självklart. Flyttade till Örebro efter studenten 2003 och har sedan dess arbetat i vikariepoolen samt jobbat extra i två butiker på stan.När jag är ledig myser jag med min familj, sambo och tre barn. Har alltid ett renoverings-/inredningsprojekt på gång i huset och umgås gärna med mina vänner! I min yrkesroll vill jag vara en närvarande pedagog, någon som barnen tryggt kan vända sig till vad det än gäller. Tycker det är viktigt att se varje barns behov och möta barnet med respekt.

Fia Rasmusson

Förskollärare
Jag har jobbat tidigare på Solägget i 16 år och som förskollärare i 28 år. Efter att tagit min examen i Kristianstad flyttade jag till Örebro men är ursprungligen från Norrköping. Att vara pedagog och jobba med de yngsta är bland det bästa. Att få följa ett litet barns utveckling är fantastiskt. Jag är en närvarande pedagog som ser mycket till varje individs utveckling och behov. Att jobba i olika projekt och följa en röd tråd där barnens idéer och intressen styr men samtidigt ta tillvara de spontana tillfällena är ett arbetssätt jag utgår ifrån. Jag bor centralt i Örebro, är gift och har två vuxna barn. Min stora passion är att vara kreativ och att fotografera men har också precis köpt ny cykel för lite längre sträckor som motion och uppleva naturen ur ett annat perspektiv.

Inga svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *