Personal

Anneli Seilitz

Förskolechef

Började jobba på Solägget 2018.

Familj: Jag bor med min man och vår två barn på en mindre hästgård utan för Örebro.

Bakgrund: Flyttade till Örebro när jag började på gymnasiet och blev kvar för att sedan läsa vidare på Örebro Universitetet.  Min lärarkarriär påbörjade jag på en friskola utanför Örebro för att sedan jobba vidare på förskola inom både Örebro och Lekebergs kommun.

Bästa med Solägget: Det som tilltalar mig att jobba inom en fristående verksamhet är de korta och snabba beslutsvägarna och att få jobba på en mindre enhet som Solägget tycker jag är fantastiskt!

Som förskolechef vill jag: Att Solägget är en förskola där alla barn får ett stort utrymme att var kreativa, nyfikna och att deras åsikter blir lyssnade på.

Viktigt är även att personalen och vårdnadshavarna känner sig delaktiga i kvalitetsarbetet som pågår i verksamheten. Detta för att vi hela tiden strävar efter att bli bättre!

Min fritid: På min fritid så är jag taximamma och kör mina barn fram och tillbaka på hopptävlingar eller handbolls cuper någonstans i Sverige.  Men finns det tid över och det är säsong så åker jag gärna slalom har faktiskt bott i Frankrike för att bara åka skidor.

 

Malin Jansson

Barnskötare

Började jobba på Solägget som vikarie. Fast tjänst i augusti 2006.

Familj: Sambo och två barn.

Bakgrund: Jag är uppväxt i Köping där jag gick barn- och fritidsutbildningen. Visste tidigt att jag ville jobba med barn så valet var självklart. Flyttade till Örebro efter studenten 2003 och har sedan dess arbetat i vikariepoolen samt jobbat extra i två butiker på stan. Det var genom poolen jag fick kontakt med Solägget och när det kom ut en ledig tjänst tvekade jag inte att söka!

Bäst med Solägget: Alla har stora möjligheter att vara med och påverka, personal, föräldrar och barn!

Som barnskötare vill jag vara: Närvarande pedagog, någon som barnen tryggt kan vända sig till vad det än gäller. Tycker det är viktigt att se varje barns egna behov, och möta barnen med respekt.

Min fritid: När jag är ledig myser jag med min familj, har alltid ett renoverings-/inredningsprojekt på gång i huset och umgås gärna med mina vänner!

 

JinYuejin Guo

Kock

-tjänstledig aug-dec 2018

Började jobba på Solägget 1995

Familj: Fru och barn.
Bakgrund: 1990 kom jag till Sverige från Kina. Nu är jag svensk medborgare. Jag har bland annat läst svenska, gått färdigt kockutbildning och jobbat på restaurang här i Örebro innan jag började arbeta på Solägget.

Bäst med Solägget: Rara och glada barn och ett bra och duktigt arbetsteam, trevliga familjer och bra styrelse. Dessutom har man möjlighet att utvecklas i yrket.

Som kock vill jag vara: Yrkeskompetent, noggrann, ansvarsfull och lyhörd. Jag vill också kontinuerligt uppdatera min yrkeskunskap och sträva efter att ge Soläggets barn och personal så bra service som möjligt.

Min fritid: Då tycker jag om att umgås med min familj och mina vänner, lyssna på musik, läsa facklitteratur och att söka efter lämpliga matrecept till barnen mm.

Gille

Gille Hajrullahu

Barnskötare

 
Började jobba på Solägget som vikarie och fick fast tjänst augusti 2014.


– Familj: Föräldrar och mina syskon.

– Bakgrund: Jag är uppvuxen i Örebro där jag gick barn- och fritidsutbildningen på Risbergska gymnasiet. Har sedan jag var liten alltid velat jobba med barn. Jag är utbildad barnskötare och även resurs. Hamnade på Solägget via en vikariepool och när jag sedan sökte tjänst så fick jag lyckligtvis vara kvar.

Bästa med Solägget: Det som jag upplever är bäst med Solägget är att jag har möjligheter att påverka hos både föräldrar, barn och personal. Samtidigt som jag får utvecklas själv i min egen yrkesroll.

– Som barnskötare vill jag vara: En närvarande pedagog som barnen kan känna sig trygga hos och som de vänder sig till. Vara en pedagog som tillsammans med barnen skapar och utvecklar deras egna idéer och tankar som har med sig till förskolan.

– Min fritid: Det jag tycker om är att umgås med familjen, släktingarna och mina underbara vänner. Titta på film/serier. 
Dessutom älskar jag att titta på fotboll! Hejar på Chelsea så klart!

 

 

 

 


Solägget
Drottninggatan 61b 702 22 ÖREBRO Telefon:070 529 45 09 E-post: info@solagget.se
Letar du förskola?
Solägget är i vårt tycke den bästa förskolan. Men det kräver lite mer av dig som förälder. Kolla vad som förväntas av dig.  
Vikariepoolen
Är du intresserad av att var vikarie. Vi letar alltid efter rätt personer till vår vikariepool genom att maila till info@solagget.se