Personal

Rebecca Rogberg – Rektor

Född 1989, började jobba som rektor på Solägget december 2019.
Sjuksköterska och förskollärare från grunden.
Rebecca har en dotter.
Min driv: Jag älskar att jobba med människor- både vad gäller samarbete, de möten som uppstår, när den där glöden tar vid och när idéer föds. Att få se ett barn få en aha-upplevelse, glädjas åt ett barns utveckling med dess vårdnadshavare eller lyfta en kollega som luften gått ur är något jag älskar!
På min fritid: umgås jag med min familj, läsa jag gärna böcker och samtala, dansa och pyssla.

Malin Jansson – Barnskötare

Började jobba på Solägget som vikarie. Fast tjänst i augusti 2006.

Familj: Sambo och två barn.

Bakgrund: Jag är uppväxt i Köping där jag gick barn- och fritidsutbildningen. Visste tidigt att jag ville jobba med barn så valet var självklart. Flyttade till Örebro efter studenten 2003 och har sedan dess arbetat i vikariepoolen samt jobbat extra i två butiker på stan. Det var genom poolen jag fick kontakt med Solägget och när det kom ut en ledig tjänst tvekade jag inte att söka!

Bäst med Solägget: Alla har stora möjligheter att vara med och påverka, personal, föräldrar och barn!

Som barnskötare vill jag vara: Närvarande pedagog, någon som barnen tryggt kan vända sig till vad det än gäller. Tycker det är viktigt att se varje barns egna behov, och möta barnen med respekt.

Min fritid: När jag är ledig myser jag med min familj, har alltid ett renoverings-/inredningsprojekt på gång i huset och umgås gärna med mina vänner!

 

 

 

 

 

Victoria Eade – Kock

Född 1967, började jobba som kock på Solägget januari 2020. Hon hoppar även in som vikarie om det behövs.Från grunden undersköterska sedan 1998 och kock sedan 2010.Victoria har fem barn.Mina värden: Jag älskar att arbeta med mat och dryck och arbetar helst med lokala produkter som är KRAV och ekologiskt odlade och fairtradeprodukter. Jag har stort kunnande i special och allergikost då jag själv är gluteintolerant och mjölkproteinallergiker och jag har barn med multiallergier. Min mat: Jag serverar mat som barnen gillar men också nya smaker. Jag använder produkter efter säsong, bakar bröd varje dag, både glutenfritt och vanligt, och mitt mål är att vara 100% ekologiska och närproducerade i slutet av 2020 på Solägget. På min fritid: Spendera jag tid med mina barn, naturen och mina hästar.

Luz March – Barnskötare

Nellie Toresson

Clara Lind

Solägget
Drottninggatan 61b 702 22 ÖREBRO Telefon:070 529 45 09 E-post: info@solagget.se
Letar du förskola?
Solägget är i vårt tycke den bästa förskolan. Men det kräver lite mer av dig som förälder. Kolla vad som förväntas av dig.  
Vikariepoolen
Är du intresserad av att var vikarie. Vi letar alltid efter rätt personer till vår vikariepool genom att maila till info@solagget.se