Vi söker en Förskollärare till Föräldrakooperativet Solägget

Vi söker en Förskollärare på heltid.

Föräldrakooperativet Solägget är en enskild förskola som startade i år 1995. Vi är i grunden fem anställda som består av två förskollärare, två barnskötare och en kock som lagar vår mat. Solägget utgår från det enskilda barnets intressen och funderingar, där barnet tillsammans med pedagoger söker kunskap och lösningar. Juridiskt sett är Solägget en ekonomisk förening med vårdnadshavare som medlemmar med arbetsgivaransvar för de anställda.

Vem är Du:

Vi söker en förskollärare som strävar efter att vara en lyhörd pedagog och närvarande medmänniska våra barn förtjänar. Solägget består av en avdelning med 21 barn i åldrarna 1-5 år. Kooperativet bjuder även engagerade föräldrar som är en aktiv del av barnens vardag i form av arbetsinsats i barngrupp och styrelse. Föräldragruppen värdesätter en trygg miljö med mycket utomhusvistelse bland utbildad personal som ser den unika individen såväl som den dynamiska och harmoniska helheten. Du:

*brinner för att forska om stort och smått tillsammans med våra barn

*du är utbildad förskolelärare

* är en öppen och tydlig person som kommunicerar rakt och enkelt

* värdesätter en genuin och nära relation till våra barn och till dina framtida medarbetare

Arbetslivserfarenhet 

Arbetslivserfarenhet är meriterande

Om anställningsvillkor

Tjänsten är på 100 %

Kontaktinformation

Kontaktpersoner

Rebecca Rogberg, email: rebecca@solagget.se

Företagets adress

Drottninggatan 61 B

Postadress

Föräldrakooperativet Solägget
70222 ÖREBRO

Telefonnummer

070-529 45 09

Vi tar ansökan via e-post. Bifoga CV och personligt brev. Vi kallar löpande till intervjuer och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat en lämplig kandidat. Välkommen med din ansökan.

Solägget
Drottninggatan 61b 702 22 ÖREBRO Telefon:070 529 45 09 E-post: info@solagget.se
Letar du förskola?
Solägget är i vårt tycke den bästa förskolan. Men det kräver lite mer av dig som förälder. Kolla vad som förväntas av dig.  
Vikariepoolen
Är du intresserad av att var vikarie. Vi letar alltid efter rätt personer till vår vikariepool genom att maila till info@solagget.se